Broz dobio sina, Omišani imaju za Vatrene i posebne reflektore

Broz dobio sina, Omišani imaju za Vatrene i posebne reflektore

Zlatka Dalića i igrače u Omišu su dočekali brojni navijači koji su željeli vidjeti aktualne svjetske doprvake. Na treningu nije bilo Brozovića koji je na dopustu zbog rođenja sina Rafaela te Badelja zbog zatezanja lože

U ponedjeljak se hrvatska nogometna reprezentacija okupila u Splitu, a u Omišu će u večernjim satima odraditi prvi trening pred utakmicu s Mađarskom koja se igra na Poljudu.

Zlatko Dalić i većina njegovih igrača u Omiš su otputovali autobusom, a dočekali su ih brojni navijači koji su željeli vidjeti aktualne svjetske doprvake. Neki su se i fotografirali s njima, a najuzbudljivija su bila dječica koje su doveli roditelji.  

Stigao je 21 igrač. Marcelo Brozović je dobio dan odmora jer je u nedjelju dobio sina Rafaela, a Milan Badelj je osjetio zatezanje u zadnjoj loži. Ivan Rakitić je došao direktno s aerodroma, stigao je prvi, a dovezao ga je njegov kum Marko Bralić. Po dolasku u Omiš fotografirao se s nekadašnjim kapetanom juniora Hajduka Igorom Mimicom. U privatnom angažmanu je u svoj Omiš stigao i Ivan Perišić.

Otvoreni trening za novinare počeo je u 18 sati, a prvog dana neće biti većih napora, igrači će pred navijačima lagano trenirati, trčati krugove,...  Zlatko Dalić je to zamislio kao regeneracija i rekuperacija nakon vikenda u kojem su se igrale utakmice. Puno djece je odgledalo sve s druge strane ograde gdje su ih smjestili. Oni su došli vidjeti trening, iako on nije bio otvoren za navijače.

U Omišu je igrače dočekalo lijepo, ali vjetrovito vrijeme. Iako stadion nema reflektora, izbornik je inzistirao na što kasnijem terminu jer se utakmica s Mađarima na Poljudu igra od 20:45 sati. Domaćini su spremili rješenje i ako se produže treninzi pa su tako spremni mali, pokretni reflektori koji će se paliti ako zatrebaju Vatrenima.

U Omišu će reprezentativci trenirati i sutra, a od srijede su na Poljudu gdje Hrvatska nije igrala već četiri i pol godine. 

Utakmica s Mađarskom na rasporedu je 10. listopada na Poljudu, a tri dana kasnije Vatreni gostuju kod Walesa u Cardiffu,prenosi 24sata

Pogled.ba

na vrh članka