Prve reakcije iz Stockholma: Ne mogu opisati emocije

Prve reakcije iz Stockholma: Ne mogu opisati emocije

Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva nakon dramatične završnice i dva produžetka srušivši Norvešku 29:28.David Mandić je prvo rekao da je utakmica trajala kao i nogometna.

- Nisam mogao vjerovati koliko se igralo, mislio sam da su penali nakon deset minuta produžetaka. Zasluženo smo pobijedili, izašli smo slomljeni, ali isplatio se trud. Mogu zamisliti kako je to bilo za publiku, ne mogu opisati emocije. Nisam svjestan što smo uradili, rekao je Mandić.

Luka Cindrić je završnicu zbog ozljede promatrao s klupe.

- Bilo je vrlo stresno, mučila me ozljeda. Nevjerojatna utakmica i zaslužena pobjeda, sve se u životu vrati, danas smo šansu zabili za razliku od 2017. godine, ovo je veliki uspjeh za nas. Presretan sam, rekao je Cindrić kojeg duže vrijeme već muči ozljeda, a na ovom prvenstvu ju je obnovio.

Željko Musa bio je strijelac pobjedničkog pogotka.

- Vjerovao sam da ćemo zabiti, skoro slična akcija je bila iz 2017. pa nisam zabio i doveo Zlatka u lošu situaciju. Zaslužili smo zabiti, bili smo mirni u produžecima, ponavljali smo sami sebi da samo zaslužili. Nismo vidjeli strah u očima. Jedan prekrasan moment u mojem životu, rekao je Musa.

- Cijelo prvenstvo smo se izvlačili iz svakakvih situacija, to može samo momčad. Zacrtali smo si da budemo momčad do kraja i to nas je dovelo ovdje, rekao je Musa.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka