Zlatko Dalić nakon ždrijeba Lige nacija: ''Dobili smo najjaču skupinu, ali baš lijepo''

Zlatko Dalić nakon ždrijeba Lige nacija: ''Dobili smo najjaču skupinu, ali baš lijepo''

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 Lige nacija s Švedskom, Francuskom i Portugalom, odlučio je ždrijeb u Amsterdamu.''Dobili smo vjerojatno najjaču skupinu koja je mogla biti. Ali baš lijepo, igrat ćemo s europskim i svjetskim prvakom'', izjavio je Zlatko Dalić za Novu TV te nadodao:

''Znali smo da nas čekaju teški protivnici, cijela grupa je takva. Ovo će nam biti dobra priprema za ono što nas čeka kasnije, a to su kvalifikacije za Katar. Mislim da je pogođeno takmičenje, to je ono što nama odgovara i to je ono što želimo.''

Osim jakih utakmica protiv Francuske i Portugala, Hrvatsku čeka i nezgodna Švedska.

''Švedska je u vrhu europskog nogometa, jedna zaista jaka reprezentacija. No čekaju nas puni stadioni, jedno novo iskustvo i dobar test. Nakon Eura ćemo razmišljati što i kako dalje, no mislim da kroz ovakve utakmice samo dobivamo na snazi'', poručio je hrvatski izbornik.

Izbornik je odgovorio i na pitanje možemo li očekivati hoće li biti problema s odigravanjem nadolazećih prijateljskih utakmica zbog koronavirusa.

''Nadam se da neće biti gora situacija s odgađanjem utakmica i da ćemo mi sudjelovati na tom turniru'', zaključio je Dalić.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka