Sedam igrača Sampdorije ima koronavirus

Sedam igrača Sampdorije ima koronavirus

Poljski branič Bartosz Bereszynski (27) sedmi je igrač talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije koji je zaražen koronavirusom.- Nažalost, pozitivan sam na COVID-19, napisao je na društvenim mrežama poljski internacionalac.

- Osjećam se dobro. Unatoč poduzimanju odgovarajućih mjera opreza, nisam uspio izbjeći ovaj virus. Zbog toga vas molim da budete odgovorni i ostanite kod kuće kad god je to moguće, poručio je 27-godišnji branič.

Manolo Gabbiadini bio je prvi igrač Sampdorije koji je bio pozitivan, a brzo su ga slijedili suigrači Gambijac Omar Colley, Šveđanin Albin Ekdal, Norvežanin Morten Thorsby i Talijani Antonino La Gumina i Fabio Depaoli.

- Sampdoria je odmah poduzela sve procedure predviđene u ovakvim slučajevima: sve klupske prostorije su zatvorene, momčad, vodstvo i zaposlenici koji su bili u doticaju sa zaraženima nalaze se u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji, objavio je đenovski klub.

Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina je objavio kako su trojica njegovih igrača zaražena koronavirusom. Nakon što je u petak navečer objavljeno kako je srpski napadač Dušan Vlahović zaražen koronavirusom, u subotu su pozitivni testovi potvrđeni i kod kapetana Germana Pezzelle te napadača Patricka Cutronea.

Prvi slučaj koronavirusa u Serie A zabilježen je kod braniča Juventusa Danielea Ruganija.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka