U Šibeniku se uređuje stadion, osvanuo i novi grafit

U Šibeniku se uređuje stadion, osvanuo i novi grafit

Na stadionu Šubićevac u Šibeniku traju radovi kojim se želi poboljšati i uljepšati postojeća infrastruktura.


Kako je Hrvatski nogometni savez odlučio da se 2. HNL prekida zbog koronavirusa, Šibenik je kao prvoplasirani izborio povratak u Prvu ligu, a na stadionu će se 1. kolovoza igrati i finale Kupa između Rijeke i Lokomotive.

Na zapadnoj tribini maknuta je ograda, kako bi se i tu, ali i na istočnoj tribini, mogle postaviti dodatne stolice. Bit će numerirane, a ograda će na zapadnoj tribini biti manja nego dosadašnja.

Stižu i nove klupe za rezervne igrače i suce, nove stolice bit će postavljene i u VIP loži na zapadnoj tribini. Pojačat će se jačina svjetla na reflektorima, a prebojat će se i rasvjetni stupovi. U funkciju će i brojači karata, koji su ranije montirani.

- Riječ je o radovima koje financiraju Javna ustanova Športski objekti Šibenik, Grad Šibenik, te Hrvatski nogometni savez uz potporu kluba. Poboljšavaju se uvjeti, odnosno komfor gledatelja, kako za finale Hrvatskog nogometnog Kupa, tako i za prvoligaške utakmice koje nas čekaju. Vjerujem da će ulaganja u poboljšanja rezultirati i većim brojem gledatelja na našim utakmicama, rekao je Jure Zoričić, predsjednik Uprave Šibenika.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka