Fatih Terim kandidat za izbornika nogometne reprezentacije BiH

Fatih Terim kandidat za izbornika nogometne reprezentacije BiH

Proslavljeni bh. nogometaš Tarik Hodžić u izjavi za Klix.ba potvrdio je da će Komisija za imenovanje novog izbornika u sljedećim danima obaviti razgovor s turskim trenerom Fatihom Terimom.Hodžić je istaknuo da još uvijek nije poznat termin kada će pregovori biti održani te da je on stupio u kontakt s Terimom.

“Ja sam stupio u kontakt s njim, a Komisija za imenovanje novog izbornika će obaviti razgovor. Još nije poznato kada ćemo ići u Tursku na pregovore”, kratko je kazao Hodžić za Klix.ba.

Fatih Terim važi za jednog od najboljih turskih trenera, a najveći uspjeh u karijeri ostvario je 2008. godine kada je s reprezentacijom Turske stigao do polufinala Europskog prvenstva.

U dosadašnjoj karijeri trenirao je reprezentaciju Turske u tri i Galatasaray u dva navrata, a sjedio je i na klupi Fiorentine i Milana.

Podsjećamo, sjednica Izvršnog odobra Nogometnog saveza BiH planirana je oko 20. prosinca, a još uvijek nije poznat točan datum. Jedna od glavnih točaka dnevnog reda će biti imeovanje novog izbornika, a za sada su u konkurenciji Amar Osim i Robert Prosinečki.

Pogled.ba

na vrh članka