‘Na krilima pobjede’: Poslušajte službenu pjesmu ‘hrvatskog Europskog prvenstva’ u rukometu!

‘Na krilima pobjede’: Poslušajte službenu pjesmu ‘hrvatskog Europskog prvenstva’ u rukometu!

Do Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj preostalo je tek oko mjesec dana. Sve je spremno, nedostaje nekoliko tehničkih izazova, za veliki spektakl, osim, naravno, Hrvatske televizije koja je izgubila pravo na prijenos utakmica hrvatske reprezentacije koje će biti u prijenosu RTL-a.

Lino Červar objavio je svoj popis igrača za ”hrvatski Euro”, dobra je vijest činjenica da se nakon duge pauze vraća najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak. Bit će spreman za barem jedno optimalno poluvrijeme po utakmici, bolje išta nego ništa, reći će mnogi s obzirom kako je donedavno izgledalo da smo definitivno izgubili Domagoja. Dobra je vijest i da je riješena nejasnoća oko Spaladium Arene i pripreme tehničke prirode polako se privode kraju.

Pojavila se i audio-vizualna pratnja u vidu službene himne koju u svom energičnom stilu izvodi popularna Indira, bivša zvijezda Colonije.

Stihovi službene pjesme  Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj ”Na krilima pobjede” idu ovako: ” Sva grla k’o jedno se ore, na putu kroz ponosne snove, na krilima pobjede mi dižemo zastave…’

”Navijači imaju dovoljno vremena zagrijati glasnice i naučiti stihove koji će se oriti u dvoranama diljem Hrvatske. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh prvenstva, a navijače će držati u euforiji do samoga kraja”, poruka je HRS-a uoči Europskog prvenstva.

Podsjetimo, na SP-u u Hrvatskoj 2009. godine, na kojem je Hrvatska pod vodstvom Line Červara osvojila 2. mjesto, službena pjesma bila je ”Idemo do kraja!”

Izvor: narod.hr

Video sadržaj

na vrh članka