HŠK Zrinjski otputovao za Međugorje, Žižović: Zadovoljan sam dosad urađenim

HŠK Zrinjski otputovao za Međugorje, Žižović: Zadovoljan sam dosad urađenim

Momčad HŠK Zrinjski jučer je otputovala na drugi dio priprema za predstojeću sezonu u PL BiH.Ovaj put destinacija je dobro poznata, tereni Sportskog Centra Međugorje opet će ugostiti mostarski tim na pripremama. Mladen Žižović pred odlazak tima na drugi dio priprema, na pitanje čime je a čime nije zadovoljan u prvom dijelu pripema, izjavio je slijedeće:

"Pa moram reći da sam većinom stvari iskreno zadovoljan. Malo nas remete ozljede koje su se pojavile, no kako stvari stoje, ne radi se ni o čemu ozbiljnijem, pa se nadam da će već tijekom ovog tjedna sve biti ok. Obzirom na dužinu pauze koja je bila iza nas pomalo je i očekivano da se ovakve stvari događaju. Većina ekipe je u vrlo dobrom ritmu i nadamo se da ćemo taj ritam nastaviti i u predstojećem dijelu priprema" - kazao je trener Zrinjskog.

Očekuju se još neki novi igrači?

"Iskreno, ponavljamo ista pitanja i odgovore. Gledamo, tražimo i konačne odluke ipak još nisu donesene. Nećemo požurivati i ne želim da se donese neka odluka koja bi nam u ovako bitnom trenutko samo odnemogla umjesto donijela pozitivne stvari" - direktan je bio Žižović.

AU:B.B./pogled.ba

na vrh članka