Objave niželigaša s kojim igra Dinamo hit na društvenim mrežama

Objave niželigaša s kojim igra Dinamo hit na društvenim mrežama

Nogometaši Dinama ovog vikenda pauziraju od domaćeg prvenstva, no to ne znači da nisu aktivni. Umjesto nedjeljnog derbija protiv Rijeke, koji je odgođen na zahtjev Rijeke, Modre očekuje šesnaestina finala Hrvatskoga nogometnog kupa. Dinamo u subotu gostuje kod momčadi NK Ferdinandovac.


Dolazak hrvatskog prvaka u Podravinu zasigurno će biti veliki događaj, kao i obično u Kupu kada klubovi iz vrha hrvatskog nogometa gostuju u manjim sredinama.

Uvertira u taj za klub iz Ferdinandovca povijesni dvoboj krenula je jučer na društvenim mrežama kada su objavili montažu na kojoj su domaći branič Robert Kožar Čarli Bruno Petković, no reprezentativni i Dinamov napadač sjedi na podu i jauče.

Na tu objavu odgovorio je sam Petković na Instagramu. Prihvatio je šalu i napisao kako će se 'probati dići bar do 30 posto da ga Čarli ne strpa u džep'.

Iz podravskog su kluba nastavili u istom tonu i podijelili još jednu objavu. Ponovno je u glavnoj ulozi domaći branič koji ovog puta drži letak iz trgovine, a na njemu piše kako je na akciji Bruno Petković, naravno, na 30 posto.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka