Mirta Šurjak fascinirala i bivšeg igrača Barcelone, koji je progovorio hrvatski: ”Hvala brate” - video

Mirta Šurjak fascinirala i bivšeg igrača Barcelone, koji je progovorio hrvatski: ”Hvala brate” - video

Nogometaši Hajduka poraženi su u 3. pretkolu Europske lige u Istanbulu od favoriziranog Galatasaraya.

Bilo je 2:0 za turski klub, koji je utakmicu prelomio u samoj završnici, golove za domaću momčad postigli su Younes Belhanda i Ryan Babel. Hajduk je igrao dobro, u skladu sa svojim mogućnostima, no dojam je kako su Turci zapravo igrali taman koliko im je bilo potrebno s obzirom da su Splićani u drugom dijelu drugog poluvremena izgubili dah, odnosno ostali bez snage.

Mirta Šurjak, inače voditeljica splitskog kluba, uspjela je zaintrigirati i bivšeg nogometaša Barcelone, danas sportsku ikonu Galatasaraya, Ardu Turana, koji je dao izjavu za Hajduk TV, čak je i na trenutak progovorio hrvatski.

“Čestitam Hajduku jer su dobro igrali. Mladi su i nikome nije lako doći u Istanbul, ali oni su se držali svog sustava te su pokazali da imaju svijetlu budućnost”, rekao je Arda, nakon čega ga je Mirta  pitala da li je nekada bio u Hrvatskoj, odnosno Splitu.

“Nisam bio, ali nadam se da ću doći kad se situacija popravi”, poručio je Arda Turan.

“Trebali biste doći jer Hajduk isto ima vatrene i glasne navijače. Po tome su poznati”, dodala je Mirta, a Arda Turan joj je kratko odgovorio: “Obećavam da ću doći. Hvala brate, ćao brat”.

Mnogi su ipak u komentarima ispod video uratka na YouTubeu zamjerili Turanu činjenicu da je tijekom razgovora s Mirtom cijelo vrijeme držao ruke u džepovima, a što nije baš u skladu s bontonom. Očito je i igrač Galatasaraya imao tremu.

Izvor: narod.hr

na vrh članka