Četvrtak, 16 Kolovoz 2018

Milić: Građani sve više dižu kredite, ali treba paziti da se ne ponovi 2008.

Građani sve više dižu kredite i to većinom kunske. Međutim, bilo bi dobro znati da institucije prate što se događa kako nam se ne bi ponovila 2008. - vrijeme kad građani zbog krize, smanjenja plaća, gubitka posla, nisu bili u mogućnosti vraćati kredite koje su od 2006. godine masovno ugovarali. Zaključila je to u razgovoru za emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" financijska analitičarka Silvana Milić.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Središnje izborno povjerenstvo objavilo kompenzacijske liste

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na današnjoj sjednici, nakon razmatranja izvješća o izvršenim provjerama, ovjerila 73 kandidacijske liste za dodjelu kompenzacijskih mandata sa ukupno 842 kandidata. Do isteka roka 41 ovjereni politički subjekt je dostavio navedene liste i sve su ispunile uvjete za ovjeru.

Više...

Hrvatski vojnici na mimohodu poljskih oružanih snaga

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta Borbene grupe u sklopu NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj sudjelovali su jučer u svečanom mimohodu u povodu Dana poljskih Oružanih snaga, kojim se ujedno obilježava 98. obljetnica pobjede poljske vojske nad Rusima kojom je Poljska stekla svoju neovisnost.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

U Boki kotorskoj tradicionalno obilježavanje Velike Gospe

Zvona s brojnih crkava u Boki kotorskoj već u jutarnjim satima u srijedu najavila su blagdan Velike Gospe, Uznesenja Blažene Djevice Marije koji se tradicionalno obilježava na otoku Gospe od Škrpjela svetim misama, u prisustvu velikog broja mještana, hodočasnika i turista.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Inoslav Bešker i Slobodna Dalmacija optužili ‘hrvatsku, katoličku homofobnu kulturu’ za napad na homoseksualni par u Belgiji!

Inoslav Bešker je autor koji je poznat po tome da se „bavio“ Katoličkom Crkvom u vrijeme totalitarnog režima, kad je blaćenje i iznošenje laži o Katoličkoj Crkvi bilo dio službene politike. Mnogi poznavatelji Katoličke Crkve njega će prvog spomenuti kao novinara koji je iznosio i iznosi neistine ili poluistine o Katoličkoj Crkvi, njezinom Nauku ili nečem drugom povezanom s katoličanstvom.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed