Ponedjeljak, 18 Svi 2020

Ante Tomić: Želim podići pehar Eurolige

Hrvatski košarkaški centar Ante Tomić otpočeo je u ponedjeljak drugi tjedan treninga s Barcelonom poslije stanke duže od 50 dana, te je poručio kako mu je ove sezone cilj osvajanje Eurolige, izvijestio je španjolski portal Vavel.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Glasgow ostaje među domaćinima odgođenog Eura

Hrvatska nogometna reprezentacija će igrati dvije od tri utakmice u Glasgowu, kako je bilo i predviđeno originalnim rasporedom, s obzirom na to da su lokalni organizatori u ponedjeljak potvrdili da će škotski grad ostati među domaćinima odgođenog Europskog prvenstva i u novom terminu.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Penava: Prijetnje su za Vukovarce stvar prošlosti

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava rekao je na konferenciji za novinare da je tvrtka "Borovo" u državnom vlasništvu te da je za nju odgovorna država, čime je odgovorio na  izjavu premijera Andreja Plenkovića da Borovo opstaje zahvaljujući radu Vlade.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Otvoreno: Koliko vjerujete predizbornim obećanjima?

Sabor je raspušten. Kad će parlamentarni izbori, odlučit će predsjednik Zoran Milanović. Što će biti, a što bi trebalo biti u fokusu predizborne kampanje? Tko ima bolji poslijeizborni potencijal? Koja politička opcija može donijeti bolji život? Komu dati povjerenje za vođenje države?

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed