Četvrtak, 18 Lipanj 2020

MLB: Sve izvjesnije otkazivanje sezone

Povjerenik američke profesionalne bejzbolske lige MLB Rob Manfred izjavio je kako više nije siguran da će se ovogodišnja sezona igrati nakon što je sindikat igrača prekinuo pregovore s vlasnicima.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Povjerenik NFL-a ohrabruje klubove da angažiraju Kaepernicka

Povjerenik američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL izjavio je kako bi želio vidjeti u akciji Colina Kaepernicka (32), koji je već četiri godine izvan lige zbog javnog iskazivanja svog nezadovoljstva zbog pretjerane uporabe sile od strane policije prema tamnoputom stanovništvu.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Kvalifikacije za EuroBasket u studenome, sa ili bez gledatelja

Glavni odbor FIBA Europe, europskog ogranka Međunarodne košarkaške federacije, odlučio je otkazati sva u ožujku prekinuta klupska natjecanja pod svojim okriljem pa će mjesto za pobjednice Eurolige i Eurokupa za košarkašice te osvajače Europa kupa za košarkaše u sezoni 2019./2020. ostati upražnjena.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a koja je radila na Pantovčaku pronađena mrtva

Nakon što su u rijeci Savi kod Velike Gorice nedavno pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe obdukcijom je utvrđeno kako je riječ o Gospićanki Jadranki Skender koja je bila knjigovotkinja u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku i pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a, a za kojom se tragalo proteklih nekoliko mjeseci, prenosi Lika Online.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed