Srijeda, 03 Lipanj 2020

Novi osumnjičenik u slučaju nestanka Madeleine McCann

Britanska i njemačka policija objavile su da imaju novog osumnjičenika u slučaju nestanka trogodišnje Britanke Madeleine McCann, koja je 2007. nestala u Portugala iz apartmana u kojem je spavala te da skupljaju informacije o Nijemcu koji se trenutačno nalazi u njemačkom zatvoru na odsluženju kazne zbog seksualnog napada.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Otvoreno: Tko su izborni aduti iz rukava i zašto?

Još nas mjesec dana dijeli od nedjelje parlamentarnih izbora koji bi mogli biti najneizvjesniji do sada. Hoće li prevagu izbornim pobjednicima donijeti preferencijalno izabrani kandidati? Tko su političari koji pregovaraju s raznim listama? Hoće li glasači 5. srpnja birati ljude ili stranke?

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Mnogi popuštaju restriktivne mjere

Zaraženih koronavirusom u svijetu je 6 i pol milijuna, a umrlih gotovo 384 tisuće. Brojne zemlje u Europi s prvim danima lipnja popuštaju restriktivne mjere. Italija je otvorila svoje granice, isto je učinila i Austrija, no za Hrvatsku o režimu putovanja odlučit će idući tjedan.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Neizvjesnost u Zadru: Zasad nema nikakvog rješenja

Iz Nogometnog kluba Zadar informacije posljednjih mjeseci stižu na kapaljku ili nikako. Jasno je i zašto, klub je pred gašenjem, a nitko za to ne želi preuzeti odgovornost, dok se i dalje u tajnosti odvijaju aktivnosti oko novoosnovanog kluba, udruge HNK Zadar.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed