Utorak, 21 Srpanj 2020

Meggle definitivno odlazi, Vlada obećala pomoć

U Ministarstvu poljoprivrede održan je sastanak ministrice Marije Vučković sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem i predstavnicima mljekarske industrije iz tvrtke Meggle iz Osijeka, koja je najavila prekid proizvodnje u Hrvatskoj. Otkaz će dobiti oko 160 zaposlenih, a u velikim je problemima i više od 280 kooperanata te mljekare.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

U Kaliforniji 8.300 novozaraženih dnevno

U najnaseljenijoj američkoj saveznoj državi Kaliforniji zabilježeno je ukupno 400.166 slučajeva zaraze koronavirusom i uskoro bi mogla prestići New York koji je bio epicentar epidemije u SAD-u s najvećim brojem zaraženih od pojave koronavirusa u siječnju, pokazuju podaci Reutersa.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Bradara: Amandmanima samo ispravljali anomalije u proračunu

-Nigdje u proračunu nema odgode izbora. Jednostavno, samo tražimo da sve bude po zakonu i da se napokon okrenemo nekim temama koje Bosnu i Hercegovinu približavaju Europskoj uniji, kazala je Lidija Bradara, predsjedateljica Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta BiH, komentirajući za Hrvatski Medijski Servis usvajanje Proračuna institucija BiH za 2020. godinu na današnjoj sjednici tog doma.

Više...

Komšić: Čović i Dodik blokiraju europski put

Samoinicijativnim otkazivanjem sastanka Radne političke grupe u Predsjedništvu BiH između predstavnika vlasti u BiH i Delegacije EU u BiH, član Predsjedništva BiH iz entiteta RS Milorad Dodik, pridružio se Draganu Čoviću u blokiranju implementacije 14 prioriteta iz Mišljenja Europske komisije.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed