Uskrs radio ljubuski2xl

Svaštaraš

Najzabavnije uskršnje igre u kojima će i odrasli uživati

Uskrs je jedan od dana u godini kada se imate prilike u miru okupiti s najdražim ljudima. Kako bi taj dan bio potpun i još dugo zapamćen, uz dobru hranu i ugodno druženje možete zaigrati nekoliko igara koje će odrasle vjerojatno oduševiti više nego one najmlađe.

Preživjela masakr u Columbineu, a danas je redovnica: ‘Bog nije dozvolio da uđem u tu knjižnicu…’

Godinama prije nego što je postala redovnica Mary Gianna Thornby bila je obična učenica srednje škole Columbine koja se nalazi u predgrađu Denvera. I ona je tada, poput većina srednjoškolaca, prolazila kroz uobičajene pubertetske krize, a čak je bila i žrtva vršnjačkog nasilja. Odrasla je u ateističkoj obitelji, pa Bog, vjera i Katolička Crkva, kako kaže, „nisu bili u njezinom radaru“. Kao srednjoškolka se zvala Jenica, a tek je kasnije uzela redovničko ime – sestra Mary Gianna.

Baby boom u vinkovačkoj vojarni

Baby boom među pripadnicima Gardijsko-oklopne mehanizirane brigade u Vinkovcima. Prošle godine postali su očevi čak 130-ero djece. Uključili su se tako u demografski oporavak istočne Slavonije koja se godinama bori s padom nataliteta i odlaskom mladih u inozemstvo.

Pretplati se na ovaj RSS feed