Svaštaraš

Vijest o pokušajima otmice širi se Hercegovinom i Imotskom krajinom

Tijekom petka poslijepodne zavladala je opet panika među roditeljima u Imotskom. Po društvenim mrežama pojavile se priče o još jednom pokušaju otmice djece. Prije nekoliko dana u Runovićima, u ulici Bruna Bušića u Imotskom. Dapače, tema razgovora po gradu upravo je bila”pokušaj otmice jednog dječaka”.

Tko je Franjo Varga: informatičar kreirao lažne SMS-ove da pomogne Mamiću?

Uhićen je Franjo Varga (36) iz Belišća jer je, kako se sumnja, kreirao lažnu dokumentaciju kojom je onda Zdravko Mamić mahao u medijima i na sudu u Osijeku, kako bi si priskrbio oslobađajuću presudu na suđenju zbog izvlačenja milijuna iz Dinama. Varga je, zanimljivo je, ranije radio u – policiji.  

Mad Max iz Imotskog

Vodimo vas u Runoviće pokraj Imotskog, gdje nas očekuje Šime, koji je pronašao imotskog Mad Maxa - 21-godišnjeg Marija Ljubičića i njegovog limenog ljubimca Emmobilea.

USKOK uhvatio muškarca koji je lažirao "Mamićeve SMS poruke"

USKOK je, na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a, donio rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1982.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela sprječavanja dokazivanja počinjenog u vezi s počinjenjem kaznenih djela iz nadležnosti USKOK-a. (22. 9. 2018.), objavio je DORH.

BiH: Neredi navijača Zrinjskog i Veleža u Mostaru

Navijačke skupine mostarskog Zrinjskog iz većinskog hrvatskog dijela grada i Veleža iz dijela grada s bošnjačkom većinom sukobile su se na sjevernom izlazu iz grada, izvijestili su u subotu iz policije i dodali da ozlijeđenih ima s obje strane.

Pretplati se na ovaj RSS feed