Ubijen poznati košarkaš: Zapucao na policiju, ovi uzvratili pa ga pronašli mrtvog

Ubijen poznati košarkaš: Zapucao na policiju, ovi uzvratili pa ga pronašli mrtvog

Tyler Honeycutt (203 cm, 28), košarkaš euroligaša Himkija, pronađen je u subotu mrtav.

Njegovo beživotno tijelo pronašli su pripadnici interventnih snaga losangeleške policije koji su pozvani da interveniraju nakon što je ovaj bivši NBA igrač iz vatrenog oružja pucao na policajce.

A oni su pred kuću u Sherman Oaksu, u predgrađu Los Angelesa, došli po pozivu Honeycuttove majke koja se policiji telefonski požalila na sinovo neuračunljivo ponašanje. Nažalost, kada je ugledao policiju pred svojim kućnim vratima, dotični je po njima i zapucao. Policajci su na to i uzvratili, a budući da se Honeycutt zabarikadirao pripadnici opće policije pozvali su pojačanje koje je, nakon nekoliko sati opsade, upalo u kuću. No, za pomahnitalog košarkaša tada je već sve bilo kasno. 

Honeycutt je bio izraziti fizikalac za kojeg će oni koji su ga poznavali reći da je, povremeno, izgledao napušeno pa je moguće da je konzumacija droga bila uzrok pomućenju uma i ovom nemilom događaju s tragičnim raspletom, prenosi Večernji list.

Honeycutt je u prošloj sezoni u Euroligi knjižio prosjek od 9,2 koševa i 5,4 skokova, a u regionalnoj VTB ligi prosječno je bilježio 10,3 koševa i 6,4 skokova. Prije sedam godina draftiran je ako 35. izbor od Sacramento Kingsa no u tom sastavu se nije naigrao (već je bio na posudbi u dva kluba NBDL-a) pa je sreću potražio u Europi. Najprije u Izraelu (Ironi Nes Ziona), potom u Himkiju i Anadolu Efesu te ponovo u Himkiju.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka