Euforija i slavlje nakon plasmana u finale SP-a: Na Viru se uz zvuke Thompsonove pjesme pojavio i Vatreni tenk

Euforija i slavlje nakon plasmana u finale SP-a: Na Viru se uz zvuke Thompsonove pjesme pojavio i Vatreni tenk

Euforija nakon pobjede protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva i nakon plasmana u finale ne prestaje. Posve razumljivo, naime, finale Svjetskog prvenstva bez sumnje je najveći uspjeh hrvatskog nogometa, ali i hrvatskog sporta u povijesti.

Slavi se, kako smo već pisali, diljem domovine, slavi se, naravno, na Viru.  Mladi Virani su napravili nešto do sada neviđeno kad su u pitanju navijačke inovacije, ali i zaista upečatljivo.

Naime, ”Ivan, Tomislav i Krešimir kao glavni inženjeri te mehaničari Zvonimir, Dajana, Andrijana, Andrea, Ivana, Dario, Dorijana, Ana i Goran, u radionici u naselju Prezida, sklepali su od građevinskog dempera tenk, oklopili ga i naoružali s dugačkom cijevi za ispaljivanje vatrometa”, piše portal ezadar.rtl.hr.

Mladim je Viranima trebalo nekoliko dana po par sati rada kako bi tenk taman bio gotov nekih pola sata prije utakmice koju su gledali kod Ivana u Soldatici.

”Fotografirali smo se prije utakmice, a nakon pobjede krenuli Virom u pobjednički đir. Uspjeli smo čak proći naplatnu kućicu za parking bez plaćanja. Bože moj, uperili smo cijev u kućicu, pa da vidimo tko će nas zaustaviti”, rekao je Ivan Lukić, jedan od virskih tenkista.

Za finale s Francuzima pripremaju novo specijalno iznenađenje.

”Ne mogu još kazati što ćemo napraviti, ali već smo se bacili na posao. Nadamo se pobjedi Hrvatske u finalu, ali ćemo bez obzira na rezultat ovo Svjetsko prvenstvo zauvijek pamtiti”, poruka je Ivana za kraj.

Inače, video s Vatrenim tenkom objavljen je uz podlogu pjesme Marka Perkovića Thompsona ”Uvijek vjerni tebi”, koja je bila i navijačka himna na Euru 2012. godine.

Izvor: narod.hr

Video sadržaj

na vrh članka