Logo
Ispiši ovu stranicu

Dvije osobe poginule, sedam ozlijeđenih ​u teškoj prometnoj nesreći kod Olova

Dvije osobe poginule, sedam ozlijeđenih ​u teškoj prometnoj nesreći kod Olova

Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije za Klix.ba su izjavili da je još jedna osoba podlegla uslijed ozljeda zadobijenih u stravičnoj prometnoj nesreći kod Olova.

Jedna osoba poginula je, a sedmero ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod Olova.

U stravičnoj prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno teretno vozilo, dva putnička i jedno kombi vozilo. Kako je za Klix.ba rekao dežurni operativni MUP-a Zeničko-dobojske županije, ozlijeđeno je sedam osoba, a jedna je u Službi hitne pomoći u Olovu podlegla zadobivenim ozljedama.

Četiri osobe prevezene su na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) gdje im se ukazuje pomoć, a na mjesto nesreće su stigli vatrogasci, tehničari, vozila Hitne pomoći, policije i dežurni tužitelj koji rukovodi očevidom.

Prometna nesreća u subotu oko 13 sati dogodila se na magistralnom putu M-18 u tunelu Stupčanica u mjestu Bjeliš.

Sve raspoložive snage su na terenu, a više informacija bit će poznato u narednom periodu.

/HMS/

Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije za Klix.ba su izjavili da je još jedna osoba podlegla uslijed ozljeda zadobivenih u stravičnoj prometnoj nesreći kod Olova.

Dežurni operativni MUP-a ZDK za Klix.ba je još dodao da je prema službenim informacijama, nakon uviđaja, u nesreći sudjelovalo pet vozila te da je osim dvije preminule osobe, povrijeđeno još sedam osoba kojima je ukazana pomoću Službi hitne pomoći u Olovu i na Kiničnom centru Univerziteta u Sarajevu.

Klix.ba

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!