Autom je krenuo na odmor u Pulu iz Beograda pa poginuo, žena i beba išle avionom

Autom je krenuo na odmor u Pulu iz Beograda pa poginuo, žena i beba išle avionom

44-godišnji Vuk Dragović iz Beograda poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći koja se tijekom vikenda dogodila na Istarskom ipsilonu. Kako piše Blic, on je vozio prema Puli kako bi na aerodromu dočekao svoju ženu i dvomjesečnu bebu. Trebali su tamo ostati na godišnjem odmoru.

Iz Beograda je krenuo u petak navečer, dok su njegova supruga i beba avionom za Pulu krenule u subotu ujutro. Oko 14 sati su trebale sletjeti.

Vuk Dragović bio je vlasnik i direktor firme “Wing” u Beogradu, koja se bavi proizvodnjom dijelova za avione i druge letjelice, prenosi portal Index.hr

Podsjetimo, teška prometna nesreća dogodila se u subotu ujutro oko pola 8 na vijaduktu Rebri na Istarskom ipsilonu. Kako je izvijestila policija, 44-godišnjak je upravljao Audijem Q2 beogradskih registarskih oznaka u smjeru Pule kada je prešao u suprotnu prometnu traku i udario u kamion TAM, varaždinskih oznaka koji se kretao prema tunelu Učka. Nakon sudara s kamionom, Audi se zabio frontalno i u Peugeot 301 bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao iza kamiona, da bi se potom prevrnuo na bok. Od siline udara vozač Audija je preminuo na mjestu nesreće.

Izvor: HMS

na vrh članka