244 radio

Uhićen ubojica Ante Prnjaka

Uhićen ubojica Ante Prnjaka

Splitska policija izvijestila je kako je jutros na području Omiša uhićen muškarac osumnjičen za ubojstvo Ante Prnjaka, piše portal Index.hr

Kako je policija potvrdila, njihovi policijski službenici uhitili su u četvrtak ujutro osobu koju se sumnjiči za ubojstvo 34-godišnjaka, počinjeno u srijedu, 22. kolovoza.

Ubijenog 34-godišnjega A. P. pronašao je u srijedu ujutro u 7,35 sati radnik kod jedne hale u izgradnji na TTTS-u. O svemu je obavijestio policiju koja je odmah izišla na teren. Tri i pol sata nakon pronalaska tijela na vatrogasnome putu Račnik u Tugarama izbio je požar na BMW- u koji je u potpunosti izgorio a bio je uvlasništvu ubijenoga A. P. Policija je usporedo s očevidom na TTTS- u uzimala tragove i u Tugarama.

Ubijeni A. P. imao je prostrijelnu ozljedu glave i pet prostrijelnih ozljeda tijela. Policija ga je identificirala putem papilarnih linija.

Ubijeni je bio bivši vojni djelatnik koji je nečasno otpušten iz vojske zbog problema s drogom. Sudilo mu se i zbog trgovine drogom.

Splitska policija još traži pomagače ubojice koji nije mogao ubijenoga muškarca sam bez pomagača prevesti na TTTS i tamo ga ostaviti.

Osim toga, policija je završila očevid i na osobnome vozilu BMW, na kojem u srijedu izbio požar u mjestu Tugare. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom, te da se radi o vozilu u vlasništvu ubijenog 34-godišnjaka, izvijestila je policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

/HMS/

na vrh članka