Crna noć na cestama u Hrvatskoj: Poginula dvojica motociklista, mladić se bori za život

Crna noć na cestama u Hrvatskoj: Poginula dvojica motociklista, mladić se bori za život

Jučer oko 19.10 u prometnoj nesreći u Hrvatskoj Kostajnici poginuo je 35-godišnji motociklist, hrvatski državljanin, a malo kasnije je u Ilovi blizu Kutine 28-godišnjak zadobio teške ozljede upravljajući osobnim automobilom kutinskih registarskih oznaka, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Motociklist je vozeći se iz smjera Rosulja prema Hrvatskoj Kostajnici svojim motociklom njemačkih registracijskih oznaka i koristeći zaštitnu kacigu na glavi, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u zavoju kotačem udario u rubnjak te pao s motocikla i smrtno stradao na mjestu događaja. Zbog očevida promet na tom dijelu DC-47 je bio obustavljen za sva vozila od 19.25 do 23.10 te se odvijao obilazno preko DC-224.

Također sinoć, 25. kolovoza oko 22.20, u mjestu Ilovi, grad Kutina, 28-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom kutinske registracije, sletio s ceste i zabio se u stablo i u betonsku ogradu.

Iz vozila su ga izvukli djelatnici JVP Kutina, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške ozljede opasne za život, dodaje PU sisačko-moslavačka.

Rano jutros kod mjesta Brna na Korčuli također se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo motociklist. Detalji nesreće bit će poznati nakon očevida.

/Hina/HMS/

na vrh članka