Društvo prijatelja Hajduka otkazalo koncert Grdoviću jer je podržao Hrvatsku?

Društvo prijatelja Hajduka otkazalo koncert Grdoviću jer je podržao Hrvatsku?

Službena stranica Mladena Grdovića danas je izvijestila kako je hrvatskom pjevaču otkazan koncert koji je trebao bili održati na Biloj noći Društva prijatelja Hajduka Köln zbog podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

O čemu se zapravo radi i je li Grdoviću stvarno otkazana suradnja 'Prijatelja Hajduka' zbog podrške Vatrenima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pojasnili su na stranici DPH Köln.

"Poštovani, nakon konzultacija sa ostalim kolegama iz udruga, članovima udruge i završne sjednice Upravnog Odbora Udruge DPH Köln dužni smo vas obavijestiti o otkazivanju gaže g. Mladenu Grdoviću i bendu za Bilu Noć DPH Köln koja se održava 13.10.2018.

Razlog je nezadovoljstvo između članova i članova Upravnog Odbora udruge javnim nastupima g. Grdovića, kako iskazivanjem podrške g. Zdravku Mamiću, pjevanjem i grljenjem s g. Vrbanovićem i g. Šukerom prije par dana u Moskvi. Ova udruga se bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet, a u njemu nema mjesta za gore navedena imena i ljude koji s njima piju, pjevaju i vesele se. Hvala na razumijevanju. Upravni odbor DPH Köln", stoji u obavijesti DPH Köln.

U međuvremenu se oglasio i sam Grdović, te za Dalmatinski portal prokomentirao nemilu situaciju.

"Kakve veze ja imam s Mamićem? Dajte, molim vas, teške gluposti... Dakle, nastup u Kolnu mi je otkazan još 13. srpnja, a ja sam ponosan na to što sam pjevao u Rusiji. Tamo su me pozvali Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković, sve moji Zadrani, a bilo je i još hajdukovaca. Ma znate što - ja sam ponosan što sam bio s njima. Volim Hajduk i Hrvatsku! Grb 'bijelih' imam tetoviran na ruci".

Na kraju je dodao:

"Nemam pojma što se događa s tim ljudima u Kolnu, ja imam zakazane nastupe na 'Bilim noćima' u Beču, Kanadi i SAD-u. I ne mislim se nikome opravdavati zato što volim Hajduk i Hrvatsku. Svatko ima pravo misliti drugačije, to je njegov problem".
 
 
Izvor: Pogled.ba
na vrh članka