Uskrs radio ljubuski2xl

Banjalučanin umro nakon premlaćivanja

Banjalučanin umro nakon premlaćivanja

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka jučer su uhitili Banjalučane Milana Lukića (19) i Marka Bajića (28) zbog sumnje da su pretukli sugrađanina, a koji je preminuo u UKC RS, gdje je bio hospitaliziran, saznaju “Nezavisne” neslužbeno.

Dvojicu muškaraca terete za tešku povredu sa smrtnom posljedicom.

Prethodno je Policijskoj upravi Banja Luka, 28. kolovoza, prijavljeno da su nepoznate osobe napale šezdesetjednogodišnjaka.

Zbog povreda on je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, gdje je, kako “Nezavisne” saznaju iz te zdravstvene ustanove, preminuo 30. kolovoza u 5.30 sati.

Policija je nakon prijave, 28. kolovoza, identificirala osumnjičene, te ispitala, a prema početnim saznanjima, dežurni okružni javni tužitelja je kazneno djelo okvalificirao kao “tjelesna povreda”.

“Policijsku upravu Banja Luka je 3. rujna zdravstvena ustanova obavijestila da je šezdesetjednogodišnjak preminuo, te su uhitili M.L. (19) i M.B.(28)”, kazali su iz banjolučke policije.

Iz UKC RS su za “Nezavisne” potvrdili da je šezdesetjednogodišnji pacijent primljen 28. kolovoza u Službu za neurokirurgiju.

Prema riječima Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurokirurgiju, po prijemu je zbrinut i liječen po svim medicinskim protokolima.

“Pacijent D.G. (1957) preminuo je 30. kolovoza u 5.30 sati”, rekli su iz UKC RS.

/HMS/

na vrh članka