Uskrs radio ljubuski2xl

Detalji pucnjave u Mostaru: Ranjen mlađi policajac izvan životne opasnosti

Detalji pucnjave u Mostaru: Ranjen mlađi policajac izvan životne opasnosti

Sinoć oko dva sata u pucnjavi koja se dogodila u južnom dijelu Mostara, u naselju Dolina Sunca, ranjen je policajac.Iz MUP-a HNŽ-a su priopćili kako je oko 1:50 noćas u Operativni centar PU Mostar nepoznata osoba prijavila da se u ulici Maršala Tita, naselje Dolina Sunca, nalazi više sumnjivih osoba.

"Policijska patrola je za kratko vrijeme stigla na mjesto događanja gdje je zatekla četiri maskirane osobe koje ulaze u putničko vozilo nepoznatih registracijskih oznaka. U pokušaju policijskih službenika da službenim vozilom onemoguće bijeg osumnjičenim osobama te osobe ispaljuju hice u smjeru službenog policijskog vozila te jedan hitac ranjava policijskog službenika koji je prebačen u bolnicu i izvan životne je opasnosti", stoji u priopćenju.

Ubrzo je na mjesto incidenta stiglo je više policijskih patrola koje su blokirale uži i širi dio terena te pokrenule opsežnu operativnu potragu za osumnjičenim osobama. Trenutno se na terenu vrši očevid i traje kriminalističko-operativna istraga policijskih snaga MUP-a HNŽ-a s nadležnim tužiteljstvom.

Kako se doznaje, na policajce je pucano rafalno iz "duge cijevi", a ranjeni policajac je mlađe životne dobi i smješten je u KB "Dr. Safet Mujić". 

Pogled.ba

na vrh članka