U Hercegovini uhićen Mile Mesar: je li ovo konačni kraj zloglasnog Makaranina čija su nedjela šokirala Dalmaciju?

U Hercegovini uhićen Mile Mesar: je li ovo konačni kraj zloglasnog Makaranina čija su nedjela šokirala Dalmaciju?

Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, pojasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovom izručenju Hrvatskoj.

Strava nadomak Splita: zloglasni Mile Mesar na imanju ponovo držao roba! Nesretnik je radio po 15 sati bez pauze, jeo je samo meso iz ilegalne klaonice...

Ovo je zloglasni Mile Mesar, čovjek osumnjičen za držanje robova: prijeti mu istražni zatvor, no uspješno ga izbjegava jer je - na službenom putu

Mile Mesar, žena i kolega Makarane otrovali trihinelom, a Mile tvrdi: Ja se uopće ne bavim mesom

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH, do sudjelovanja u trgovini drogom, švercu mesa, automobila i drugih predmeta.

Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne.

Piše Hina

Foto Ilustracija/HANZA MEDIA

na vrh članka