Doboj: Obren Petrović dobio prijetnje smrću uoči sastanka s Dodikom

Doboj: Obren Petrović dobio prijetnje smrću uoči sastanka s Dodikom

Gdje si Obrene Petroviću, gdje si Vuče Brankoviću, izdao si srpski narod, otišlo si najvećem neprijatelju i pljačkašu , kao što si i ti. Neka znaš, od danas ti nitko ne garantira život, tebi i tvojoj obitelji”, navodi se u poruci koja je stigla na službenu mail adresu gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića koji je zbog podrške Miloradu Dodiku nedavno isključen iz SDS-a..

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović dobio je prijeteću poruku na službenu mail adresu, kao i njegov stranački kolega iz Sokoca Milovan Bjelica, doznaju “Nezavisne”.

Petrović je prijeteću poruku dobio jučer oko 13 sati, a u istoj se prvi čovjek Doboja između ostalog, naziva Vukom Brankovićem.

“Gdje si Obrene Petroviću, gdje si Vuče Brankoviću, izdao si srpski narod, otišao si najvećem neprijatelju i pljačkašu, kao što si i ti. Neka znaš, od danas ti nitko ne garantira život, tebi i tvojoj obitelji”, navodi se u poruci koja je stigla na mail adresu.

U Policijskoj upravi Doboj navode da im je u utorak poslijepodne prijavljen navedeni događaj.

“Policijski službenici PU Doboj su odmah postupili po navedenom u cilju utvrđivanja okolnosti iz prijave, i identifikaciji počinitelja”, priopćeno je iz dobojske policije.

Podsjećamo, grupa Obrena Petrovića koja više nije u SDS-u danas će se u Banjaluci sastati s izaslanstvom SNSD-a kako bi dogovorili naredne korake i suradnju.

/HMS/

na vrh članka