Meghan Markle rodila sina

Meghan Markle rodila sina

Meghan Markle rodila je dječaka, objavila je to Buckinghamska palača, piše Daily Mail.

Britanski mediji u ponedjeljak poslijepodne objavili su informaciju kako je vojvotkinja od Sussexa dobila trudove i tu informaciju službeno su potvrdili iz Buckinghamske palače.

Informaciju o tome hoće li roditi kod kuće ili u bolnici nisu otkrivali.

Princ Harry bio je uz suprugu kad su joj počeli trudovi, a prije desetak dana iz Amerike je u London stigla i Meghanina mama Doria.

Sredinom travnja Buckinghamska palača najavila je kako Meghan i Harry planove vezane za dolazak na svijet njihova prvog djeteta planiraju držati za sebe.

Tu objavu palača je pustila u javnost nedugo nakon što se par preselio u Frogmore Cottage i tada su britanski mediji pisali kako Meghan neće poroditi kraljevski ginekolozi Alan Farthing i Guy Thorpe-Beeston, koji su vodili sva tri porođaja njezine šogorice Kate Middleton. Ona je navodno odabrala svoj tim liječnika u kojemu će glavnu riječ imati ginekologija.

Da je Meghan trudna doznalo se u listopadu kada je par krenuo u službeni posjet Australiji. Vojvotkinja je bila aktivna tijekom cijele trudnoće i nije imala nikakvih poteškoća poput svoje šogorice Kate koja je zbog velikih mučnina morala smanjiti radni tempo, prenosi Večernji.hr.

Meghan se tek nedavno povukla iz javnosti i zato što joj se bližio datum poroda nije se pojavila ni na proslavi 93. rođendana kraljice.

/HMS/

Video sadržaj

na vrh članka