Mladić koji je razbio Pozdrav Suncu završio na psihijatriji, prijeti mu zatvor

Mladić koji je razbio Pozdrav Suncu završio na psihijatriji, prijeti mu zatvor

Nakon privođenja 25-godišnjeg T. K. koji je na Pozdravu Suncu jučer razbio čak 38 staklenih ploča, pružena mu je liječnička pomoć te je zadržan na liječenju na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice.Iz PU zadarske su za Zadarski.hr rekli kako se nad 25-godišnjakom treba, nakon završetka liječenja, provesti kriminalističko istraživanje. Nakon toga će biti ispitan. Prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

U međuvremenu je danas ujutro počela zamjena razbijenih ploča na Pozdravu Suncu. Radove na zamjeni ploča obavlja zadarska tvrtka Trisitor u vlasništvu Mladena Končurata koja je u ožujku ove godine dovršila veliku rekonstrukciju električnih instalacija na Pozdravu Suncu vrijednu četiri milijuna kuna. 

Tko je on?

Kako javlja Zadarski.hr, riječ je o 25-godišnjem T. K. iz Zadra koji je dobro poznat policiji po brojnim kaznenim i prekršajnim djelima te ima podeblji dosje. 

Dosad je prijavljivan za narušavanje javnog reda i mira, nasilje u obitelji, omalovažavanje policijskih djelatnika, krađe, provale, za kaznena djela vezana uz droge, ali i oštećenja tuđih stvari, prenosi Index.hr.

Na svom prilično sumanutom Facebook profilu predstavlja se kao sirovi nasilnik koji prijeti svojim neistomišljenicima silovanjem i ubijanjem, a pritom se poziva na Boga, Jahvu i Thompsona.

Zadarski navodi i bizaran detalj: mladić koji je razbio Pozdrav Suncu je jednu svoju gnjusnu objavu sam sebi komentirao čak 1911 puta preko svog pravog i lažnog profila.

Pogled.ba

na vrh članka