Najpoželjniji modeli kožnih sandala i klompi za ljeto pred nama!

Najpoželjniji modeli kožnih sandala i klompi za ljeto pred nama!

I ove godine najpoželjniji modeli ljetne obuće dolaze iz Helenasa.

Sa domaćim potpisom, domaćom izradom osvojili su nas još prije par godina, a svake sezone nas iznenade sa novim modelima.

Ove sezone oduševljavaju sa dva nova atraktivna modela izrađena od prirodnih materijala; kože i drveta.

Ženstvenim modelom klompi sa tradicionalnim ”štihom” – popularnim ”nanulama” koje dolaze u modernim metalik kožama u zlatnoj i srebrnoj varijanti ili za ljubiteljice pastelnih tonova u svijetlo plavoj i ljubičastoj koži, piše Bljesak.info

Modelom kožnih sandala Mia koji dolazi u varijantama od crne, nude, crvene glatke i pink blush nubuck kože. Visina pete oko 8.5 cm u ovoj sandali daje lijepi pad stopalu ugodnog nagiba od pete prema prstima, a remenja oko gležnja naglašavaju ženstvenu ljepotu modela.

”Kvalitetna obuća od prirodne kože koja ‘diše najbolji je izbor osobito u ljetnim mjesecima, ona je udobnija i zdravija od obuće sačinjene od drugih materijala jer omogućuje pravilno prozračivanje stopala. Kombinacija drveta i kože stoga je najbolji izbor. Modeli su prilagođeni i osobama sa širim stopalama, osobito model sandala Mia”, poručuju iz Helenasa.

Naravno, sve modele obuće možete kombinirati sa nekom od atraktivnih kožnih torbi iz njihove kolekcije. Više o njima možete saznati putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama, a svoj showroom imaju u Hotelu Bigeste u Ljubuškom.

Kontakt broj telefona je 039 833 455 te e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Helenas klompe, nanule i sandale osvajaju modni svijet, a što vi čekate !?

na vrh članka