Vino iz Brotnja oduševilo glumca Owena Wilsona

Vino iz Brotnja oduševilo glumca Owena Wilsona

Holivudski glumac Owen Wilson (50) došao je u Split.

Ondje će snimati znanstvenofantastični film “Bliss” s holivudskom zvijezdom Salmom Hayek (52). Snimanje bi navodno trebalo početi početkom sljedećeg tjedna. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu, piše 24sata.hr.

Fanovi su već dojavili kako su glumca sreli u šetnji Splitom. Neki su ga zaustavili i pitali za fotografiju, a slavnoj zvijezdi to nije bio problem.

"Došli smo u dućan danas u Splitu i vidite na koga smo na naletjeli. Na ovog čovjeka! Nevjerojatno!", napisali su pratitelji na društvenim mrežama.

Posjetio je i splitski restoran Zrno Soli i tom prilikom se uslikao s osobljem.

"Owen je došao na večeru i bio je iznimno ljubazan. Bio je sa svojom obitelji, jeo je ribu i htio se fotografirati sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana", rekla je za 24sata Katarina Ševo iz splitskog restorana.

Wilson je tijekom večeri uživao u vinu iz Brotnja, točnije u Carskoj Žilavci Limited Edition podruma AG Međugorje.

"Ponosni smo što je jedan od najpoznatijih glumaca svijeta pio vino iz Hercegovine. Za nas vinare s ovog područja to puno znači", kazao je za Bolji Ljubuški Andrija Vasilj iz podruma AG Međugorje.

Uputio je zahvalu restoranu Zrno Soli na promociji hercegovačke gastonomije i enologije.

wilson

Izvor: 24sata.hr / Bolji Ljubuški

na vrh članka