Žitomislići: Migrant provalio u kuću, otuđio biciklo

Žitomislići: Migrant provalio u kuću, otuđio biciklo

U nedjelju oko 23:35 sati u PU Mostar obratila se Lj.D.(1939) i prijavila da je izvršena provala u kuću u mjestu Žitomislići od strane nepoznate osobe koji je otuđio biciklo i uputio se u pravcu Čitluka.

''Obilaskom terena, djelatnici policije su pronašli počinitelja te je utvrđeno da se radi o migrantu iz Libije A.B.(1992) koji je lišen slobode'', stoji u izvješću MUP-a HNŽ.

O slučaju je, kako je istaknuto, upoznat Odjel krim.inalističke policije. Iz oblasti javnog reda i mira proteklog vikenda registrirano je 14 prekršaja i to na području Mostara osam, na području Čapljine četiri i na području Čitluka i Neuma po jedan.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 22 prometne nezgode i to na području Mostara 12, na području Čapljine tri, na području Konjica dvije, na području Jablanice dvije, na području Neuma, Rame i Čitluka jedna u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede i jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja dok je sedam osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, stoji u izvješću.

Izvor: Bljesak.info

na vrh članka