Detalji nesreće na autocesti u Slavoniji: Dvije osobe poginule, vozilo potpuno izgorjelo

Detalji nesreće na autocesti u Slavoniji: Dvije osobe poginule, vozilo potpuno izgorjelo

U teškoj nesreći na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda poginule su dvije osobe.Za sada se zna da je automobil njemačkih tablica sletio s ceste, probio zaštitnu ogradu i završio u šikari. Automobil je u potpunosti izgorio, a policajcima je trebalo nekoliko sati da utvrde broj smrtno stradalih.

"Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći", stoji u najnovijem priopćenju policije.

"Osobni automobil je probio zaštitnu ogradu i sletio u šumski predio. Ono što znamo, radi se o njemačkim tablicama, a u nesreći i požaru su smrtno stradale dvije osobe", dodao je Šimić u razgovoru za N1.

"Ono što vam mogu potvrditi, kretali su se sjevernim kolničkim trakom, od istoka prema zapadu. Očevid je u tijeku", dodao je Šimić.

Kazao je kako su hitne službe, policija i vatrogasci brzo stigli na mjesto događaja, prenosi Index.

Više informacija će, kazali su iz policije, biti poznato sutra.

Satima se nije znao broj mrtvih

Još u 19 sati nije bio poznat broj mrtvih, a iz policije su rekli da je automobil potpuno izgorio.

"Vozilo je potpuno izgorjelo, ne znamo koliko je ljudi izgorjelo. Registracije su njemačke", rekao je Krešimir Šimić iz Odnosa s javnošću PU brodsko-posavske na kratkoj konferenciji za medije nešto poslije 19 sati.

Kako piše portal SB Plus, policajci koji su izašli na teren kažu kako ovakvu nesreću dugo nisu vidjeli.

Pogled.ba

na vrh članka