U prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda poginuli muškarac i djevojčica

U prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda poginuli muškarac i djevojčica

Rezultati obdukcije tijela dviju poginulih osoba u jučerašnjoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Bukovlja, pokazali su da je riječ o odraslom muškarcu i djevojčici od oko tri godine, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska, a istraga se nastavlja.

Obdukcija smrtno stradalih je provedena po nalogu Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO). Policija u suradnji sa ŽDO nastavlja istragu na utvrđivanju činjenica vezanih uz tešku prometnu nesreću u nedjelju oko 15 sati na A3 kod Bukovlja, kada je sa sjevernog traka autoceste sletio osobni automobil njemačkih registracija.

Automobil je probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u visokom raslinju s desne strane A3 gdje je izgorio. Pri tome su poginule dvije osobe, muškarac i djevojčica od oko tri godine. Istraga o točnim uzrocima i okolnostima prometne nesreće se nastavlja, a u suradnji sa stručnjacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba utvrđuje se uzrok požara automobila.

Lokalni slavonsko-brodski mediji neslužbeno su objavili da je u nesreći poginuo J. Ž. i njegova kćer od nepune tri godine.

/HMS/

na vrh članka