Nogometni sudac iz BiH spasio život humanitarcu iz Italije

Nogometni sudac iz BiH spasio život humanitarcu iz Italije

Nogometni sudac Premijer lige Bosne i Hercegovine Arnel Novalić spasio je život jednom humanitarcu iz Italije. Edy Bonvini, predsjednik grupe Sorriso iz Italije, ovih dana boravi u službenoj posjeti MFS-EMMAUS-u, a za vrijeme odmora u jednoj slastičarnici samo se srušio i počeo se gušiti.Prema izjavama svjedoka, Novalić je prisebnom reakcijom Bonvinija okrenuo na stranu i izvadio mu jezik, nakon čega je talijanski humanitarac počeo disati, piše Faktor. 

Oglasili su se i iz Udruženja MFS-EMMAUS, koji su na njegov zahtjev, na svom Facebook profilu objavili riječi zahvalnosti. - Zahvaljujem doktoru Jasminu Banjiću i ostalom medicinskom osoblju MFS-EMMAUS-a, posebno direktoru Hamzaliji Okanoviću za pomoć koju ste mi pružili nakon mog zdravstvenog problema koji mi se dogodio.

-Hvala Samri Suljkanović i Arnelu Novaliću koji su mi prvi pritekli u pomoć i bez kojih ovo danas ne bih ni pisao - poručio je Edy Bonvini.

Iz MFS-EMMAUS zahvalili su Bonviniju na dosadašnjoj pomoći.

- Ostaj nam zdravo Edy i nastavi sa svojom misijom pomoći narodu BiH. Sve učinjeno protekle noći je naša ljudska obveza prema svima. Zahvala za tvoj trud bit će vječna obveza spominjanja u MFS-EMMAUS-u. Dobro se boljim vraća - poručili su iz ovog Udruženja.

na vrh članka