Tom Hanks i supruga pozitivni na koronavirus

Tom Hanks i supruga pozitivni na koronavirus

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks na društvenim mrežama. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni, napisao je Hanks.
Naveo je i da će oboje biti "testirani, promatrani i izolirani" onoliko dugo koliko bude potrebno.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba. New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjevog menadžera - pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

- Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19, navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s "tom osobom".

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima "Philadelphija" i "Forrest Gump".

Izvor:hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka