Epilog kobne svadbe: Svjetski prvak pobjegao u osamu, mladenkin otac doživio srčani udar

Epilog kobne svadbe: Svjetski prvak pobjegao u osamu, mladenkin otac doživio srčani udar

Na vjenčanju svjetskog prvaka u hrvanju Zaurbeka Sidakova (24) odvila se prije nekoliko dana prava sapunica.

Ruski hrvač je zaustavio slavlje i usred zabave potjerao sve goste, nakon što su uzvanicima na mobitel počele stizati golišave fotografije Zaurbekove supruge Madine, koju optužuju da je eskort dama, prenijeli su brojni ruski, ali i svjetski mediji.

Ni nekoliko dana nakon incidenta, prašina se nije slegla. Uzvanici su zauzeli dva tabora, a poznati su i neki novi detalji ove nesvakidašnje situacije.

Jedni tvrde kako je sporne eksplicitne fotografije Madine Pliyjeve uzvanicima poslala razjarena supruga njezinog ljubavnika, a oni skloniji mladenki tvrde kako je tek riječ o fotografijama starima nekoliko godina, koje je Madina slala tadašnjem partneru, a sad su grubo zloupotrebljene. Dodaju kako je Sidakov, nakon što je vidio fotografije, potpuno izgubio živce i mladenku pred svima vukao za kosu. Potjerao ju je iz dvorane, a zatim i sam briznuo u plač.

Sidakova su, tvrde, nakon toga odveli s mjesta događaja kako ne bi napravio još veću nevolju. Hrvač je otada u osami, na planini, gdje uz trening pokušava smetnuti s uma što mu se dogodilo na svadbi. Zaurbekovoj majci je odmah pozlilo, a mladenkin je otac doživio srčani udar te je hitno prevezen u bolnicu.

Poznanici i prijatelji para tvrde kako je svemu kumovalo to što su se poznavali tek nekoliko mjeseci, a drama je dodatno potencirana time što je obred upriličen po kavkaskim običajima, a obje su obitelji iznimno tradicionalne i konzervativne te vjeruju kako im je ovime učinjena nenadoknadiva šteta te nepovratno okaljani ugled i čast. S pravne strane, tvrde odvjetnici, Madina ima poprilično dobre izglede okončati sve ovo uspješnom tužbom protiv onog tko je poslao sporne fotografije, ali i protiv svog nesuđenog supruga i njegove obitelji. 

Izvor:pogled.ba

na vrh članka