Ponedjeljak, 13 Svi 2019

Razbojništvo u Ljubuškom

Dana 12.05.2019. godine oko 23,55 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u tijeku izvršenje kaznenog dijela "Razbojništva" iz čl 289. KZ F BiH na benzinskoj crpki HOLDINA BS Kravece u mjestu Bijača, općina Ljubuški. U izvršenju ovog kaznenog djela sudjelovale su četiri maskirane osobe uz upotrebu vatrenog oružja koji su koristili osobno vozilo mareke "Audi" tip A6, BiH registarskih oznaka.

Više...

Jadranko Prlić ne može kaznu zatvora služiti u BiH

Mehanizam za međunarodne kaznene sudove (MICT) odbio je zahtjev nekadašnjeg predsjednika vlade  Hrvatske republike Herceg Bosne Jadranka Prlića da preostalu kaznu zatvora, umjesto u zloglasnom zatvoru Wight u Velikoj Britaniji, služi u Bosni i Hercegovini jer s tom zemljom ne postoji sporazum, niti je takva mogućnost predviđena statutom MICT-a, objavili su mediji u Mostaru.

Više...

Bošković: Protivimo se gradnji migracijskog centra u Bihaću na području gdje žive Hrvati

Dio današnje sjednice Zastupničkog doma Federalnog parlamenta protekao je u replikama nakon što je Mladen Bošković (koalicija stranaka HNS-a predvođena HDZ-om  BiH), pozivajući se na javljanje stanovnika s terena, problematizirao namjeru da centar za zbrinjavanje migranata bude građen na području izvan urbanog dijela Bihaća naseljenom većinom katoličkim – hrvatskim življem.

Više...

Kovačević: Komšić okačio “mačku o rep” zdrav razum

Izjavom da srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik može “mačku o rep” okačiti to što su Republika Srpska i Federacija BiH potpisnici svih aneksa Daytonskog sporazuma, drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić dokazao je da je “očigledno on ‘mačku o rep’okačio zdrav razum”, rekao je glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed