Četvrtak, 30 Svi 2019

Dijamantna liga: Sandra Perković osvojila peto mjesto u Stockholmu

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković osvojila je tek peto mjesto u prvom nastupu ove sezone na mitingu Dijamantne lige u Stockholmu, gdje je njezin najbolji rezultat bio 63,71 metar, a za dvostruko kubansko slavlje pobrinule su se pobjednica Denia Caballero i drugoplasirana Yaime Perez, koje je dijelio samo jedan centimetar.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Roland Garros: Oproštaj Karlovića u drugom kolu

Ivo Karlović nije uspio ponoviti svoj najbolji rezultat na Roland Garrosu i još jednom izboriti nastup u trećem kolu. Hrvatskog veterana je u drugom kolu zaustavio 25-godišnji Australac Jordan Thompson, koji je slavio sa 6:3, 6:4, 6:7 (2) i 6:3 nakon dva sata i 31 minute igre. 

  • Objavljeno u Šport
Više...

Petešić o praznoj sabornici: Tako je u većini europskih zemalja

Od konstituiranja prvog višestranačkog demokratski izabranog Sabora prošlo je 29 godina. O Saboru tada i danas, te treba li ipak današnji dan biti Dan državnosti ponovno, u Temi dana su govorili Željka Antunović, bivša potpredsjednica Sabora i Zvonimir Frka Petešić, predstojnik Ureda predsjednika Vlade. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Predmet "Lijanović i ostali": Obrane uložile žalbu na zatvorsku kaznu od ukupno 53 godine

Branitelji Jerke Ivankovića Lijanovića i još osam osoba, kao i tri firme optuženih za organizirani i financijski kriminal, iznijeli su žalbe na prvostupanjsku presudu kojom su izrečeni blizu 53 godine zatvora, tri milijuna konvertibilnih maraka (KM) novčanih kazni te oduzimanje više od deset milijuna nezakonito stečene koristi, javio je BIRN – Justice Report.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed