Utorak, 06 Kolovoz 2019

Komšić Izetbegoviću nepotreban za formiranje vlasti!

Sporazum lidera HDZ BiH, SDA i SNSD-a Dragana Čovića, Bakira Izetbegovića i Milorada Dodika o principima formiranja vlasti na državnoj razini očekivano su napali Izetbegovićevi oponenti u FBiH ( tzv BH. blok; SDP i Naša stranka) i Dodikovi u RS-u- Šarovićev SDS, dok ga je SDA-ova marioneta u Predsjedništvu BiH Željko Komšić protumačila na način koji najavljuje moguće Komšićevo odbijanje imenovanja SNSD-ova Zorana Tegeltije za mandatara Vijeća ministara.

Više...

Najgori hrvatski vozači

Nakon stupanja na snagu novih strožih prometnih pravila s predviđenim težim kaznama, na policijskom radaru već su se našla tri recidivista zatečena u prometnom prekršaju, od kojih je jedan kažnjen s čak 24 tisuće kuna, izvijestila je koprivničko-križevačka policija. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Novi zakon olakšao rad studentima

Prije godinu dana donesen je prvi Zakon o obavljanju studentskih poslova. Studenti su dobili veću minimalnu satnicu, plaćeni radni blagdan, a oni izvanredni - mogućnost rada. Poslodavcima i Studentskim centrima zakon je donio strožu regulaciju. Provjerili smo kakva su dosadašnja iskustva i dojmovi.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed