Nedjelja, 05 Siječanj 2020

Evo što pišu svjetske agencije o pobjedi Milanovića

Svjetske novinske agencije izvijestile su u nedjelju kako je kandidat Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Zoran Milanović na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj pobijedio kandidatkinju vladajuće Hrvatske demokratske zajednice Kolindu Grabar-Kitarović.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Plenković o budućem odnosu s Milanovićem

Premijer Andrej Plenković zahvalio je Kolindi Grabar-Kitarović na pet godina mandata, na požrtvovnom radu, članovima i članicama HDZ-a koji su predano radili u ovoj kampanji, strankama koje su dale podršku Kolindi Grabar-Kitarović, sugrađanima Hrvatima izvan Hrvatske koji su uvJerljivo dali podršku Grabar-Kitarović.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Politički put Zorana Milanovića

Ulazak Zorana Milanovića u predsjedničku utrku njegov je povratak u hrvatsku politiku. Dvije i pol godine prije toga radio je kao politički konzultant u Hrvatskoj i regiji, nakon što se povukao sa čela SDP-a. Bio je predsjednik stranke, vođa koalicije, hrvatski premijer.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Novi predsjednik Hrvatske Zoran Milanović

Zoran Milanović novi je predsjednik Republike Hrvatske.Hrvatska je danas birala predsjednika ili predsjednicu države za novi petogodišnji mandat na Pantovčaku. U drugom krugu predsjedničkih izbora Zoran Milanović pobijedio je Kolindu Grabar-Kitarović.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Clement Noel kralj Sljemena

Francuz Clement Noel pobjednik je 11. izdanja slaloma skijaša za Svjetski kup na Sljemenu, dok je jedini hrvatski skijaš koji je osigurao drugu vožnju Istok Rodeš zauzeo 25. mjesto.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed