Četvrtak, 22 Listopad 2020

Nizozemska šalje pacijente u Njemačku

Nizozemski bolnički sustav suočava se s povećanim izazovima zbog prijema novih pacijenata oboljelih od Covida-19 uslijed rekordnih dnevnih porasta zaraženih, a očekuje se da će neke pacijente slati u Njemačku unutar dva dana, rekla je u četvrtak bolnička udruga.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Koronavirus se nezaustavljivo širi diljem svijeta

Koronavirus se nezaustavljivo širi diljem svijeta -  zaraženo je više od 41,5 milijun ljudi, a raste i broj umrlih. Neslavni dnevni rekordi obaraju se i u Europi, posebno u nama susjednim zemljama. Slovenija koja ima 1663 novozaraženih zatvara se na najmanje tjedan dana.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Capak: U petak očekujemo još veći broj zaraženih

U Hrvatskoj bi u petak broj zaraženih mogao biti veći nego što je bio danas, kazao je Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  u HRT-ovoj emisiji Otvoreno. Dodao je kako se nada da će se uskoro vidjeti rezultati mjera koje su donesene prošloga tjedna, inače će se, kako kaže, ići na druge opcije koje postoje.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Rožman: Žao mi je što nismo izdržali do kraja

Nogometaši Rijeke izgubili su od Real Sociedada 0:1 na otvaranju Europske lige, a za tužan kraj dvoboja na Rujevici na kojemu su Riječani sjajno parirali vodećoj momčadi La Lige zaslužan je gol Španjolaca u trećoj minuti sučeve nadoknade.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed