Radio Ljubuški

Radio Ljubuški

The Sun najavio najveći transfer u povijesti: Salah se prodaje za 225 milijuna eura

SJAJNI Egipćanin Mohamed Salah igra u formi života. U 41 utakmici ove sezone zabio je čak 36 golova, a sjajnim nastupima u dresu Liverpoola na sebe je skrenuo pozornost brojnih europskih velikana. Evidentno je da Salah može birati u kojem će klubu nastaviti karijeru, igra zaista nevjerojatno i trenutno je najbolji napadač Premiershipa, a tek mu je 25 godina...

  • Objavljeno u Šport

Zaručili se Maja Šuput i bivši manager šibenskog hotela

Trebalo joj je dva mjeseca za veliko priznanje, i evo ga, stiglo je, Maja Šuput je objavila kako je zaručena žena! Vijest stiže s društvene mreže s koje svečano prenosi da je 11. siječnja, tijekom zimskog ljetovanja na Maldivima skočila na višu razine veze s Nenadom Tatarinom, bivšim managerom jednog šibenskog hotela.

Promotivni spot HTZ-a nominiran za prestižnu svjetsku nagradu: Lijepu našu predstavile velike zvijezde

Promotivni spot Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma", koji je premijerno prikazan u studenome prošle godine u sklopu nastupa na turističkom sajmu WTM u Londonu i koji je u kratkom vremenu ostvario višemilijunsku gledanost na stranim emitivnim tržištima, nominiran je od strane „Travel Video Awards" za nagradu u potkategoriji „Best Video by a Tourism Organization".

  • Objavljeno u Svijet
Pretplati se na ovaj RSS feed