Svijet

Britanski sud - Todorić treba biti izručen Hrvatskoj

Ne postoje prepreke za izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj, odlučio je britanski sud pola sata nakon što je počelo ročište. Todorić treba biti izručen Hrvatskoj, objavila je sutkinja Westminsterskog suda u Londonu.

Saudijska Arabija u zračnim udarima na Jemen ubila više od 40 civila, ozlijedila 30 djece, a poklali su i sve uzvanike na vjenčanju: hoće li i sada reagirati Amerika i njezini saveznici?!

U zračnim udarima vojne koalicije na čelu sa Saudijskom Arabijom ubijeno je najmanje 20 uzvanika na vjenčanju u jednome selu na sjeverozapadu Jemena u nedjelju kasno navečer, izjavili su stanovnici i liječnički izvori.
Ravnatelj bolnice Al Džumhuri u Hadžahu rekao je u telefonskoj izjavi za Reuters da  je u bolnicu dopremljeno 40 tijela te da je 46 osoba ozlijeđeno, među kojima 30 djece.

Šćekić: Balkan ovisi o odnosima Zagreba i Beograda

Odnosi Hrvatske i Srbije dodatno su pogoršani nakon što je ratni zločinac Vojislav Šešelj verbalno napao hrvatsku delegaciju u Narodnoj skupštini Srbije i gazio hrvatsku zastavu. Hrvatsko izaslanstvo na čelu s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem prekinulo je posjet Srbiji i vratilo se u Zagreb.

Pretplati se na ovaj RSS feed