Zagrebački gradonačelnik Bandić sada se ispričao i svim građanima zbog toga što je ugostio Palmu

Zagrebački gradonačelnik Bandić sada se ispričao i svim građanima zbog toga što je ugostio Palmu

Zagrebački gradonačelnik ranije se na medijskoj konferenciji ispričao braniteljima zbog Palme, kojom Neovisni za Hrvatsku nisu bili zadovoljni.

Milan Bandić jutros se ispričao zbog pozivanja predsjednika Skupštine srpskog grada Jagodine Dragana Markovića Palme u Zagreb koji je ujedno bio i prijatelj srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

U razgovoru za Media Servis Bandić se ispričao svim građanima te kazao kako je pogriješio. “Ne znajući što je tko radio ’91. i ’92. u Jagodini i nije moje da to bilježim. On može doći u Hrvatsku kad god hoće, a ja sam napravio pogrešku što sam ga ja pozvao. On može doći, on je slobodan građanin i nije napravio ništa. “I sad koristim priliku da se ispričam ne samo braniteljima, nego svim građanima”

> Hasanbegović: ‘Pitanje svih odnosa je kada će doći do rasprave o proračunu’

Podsjetimo, Neovisni za Hrvatsku i u ponedjeljak su odbili sudjelovati u sastavljanju kvoruma u Gradskoj skupšini, a zastupnik Tomislav Jonjić istaknuo je novinarima “Tražimo ispriku svim građanima, ispriku koja je bezuvjetna, nije uvijena u celofan i ispriku koja ne sadržava u sebi poruku i razlikovanje branitelja koji jesu i nisu povrijeđeni”.

Izvor: narod.hr/Media servis

na vrh članka