Miro Kovač: Mi ćemo članovima, simpatizerima i biračima HDZ-a ponuditi Opciju za promjene

Miro Kovač: Mi ćemo članovima, simpatizerima i biračima HDZ-a ponuditi Opciju za promjene

Dragi stranački prijatelji, dragi prijatelji Hrvatske demokratske zajednice, jučer je na stranačkim tijelima HDZ-a donesena odluka da će 15. ožujka biti održani izbori za predsjednika, zamjenika i potpredsjednike HDZ-a te da će unutarstranački izborni proces biti okončan Općim saborom 16. svibnja ove godine.

Danas smo u Zagrebu, u prostorijama Društva hrvatskih književnika – odakle smo prije tri desetljeća pod vodstvom dr. Franje Tuđmana krenuli u skidanje okova jednoumlja i borbu za slobodnu, demokratsku i neovisnu Hrvatsku -, Ivan Penava, Davor Ivo Stier i ja potvrdili da ćemo sva trojica biti kandidati na unutarstranačkim izborima.

Postigli smo sva trojica dogovor da ćemo članovima, simpatizerima i biračima HDZ-a ponuditi Opciju za promjene, opciju koja će biti otvorena, ne samo na riječima nego prvenstveno djelima, za sve članove HDZ-a koji žele da HDZ ponovne bude pobjednička stranka. Usuglasili smo se da Davor Ivo Stier bude kandidat za potpredsjednika, Ivan Penava za zamjenika a ja za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Uvjeren sam da će se naši članovi odlučiti za vrijednosni zaokret koji će nam osigurati da HDZ na parlamentarnim izborima ponovno bude pobjednička stranka.

Izvor:hercegovina.inn

na vrh članka