RyanAir odgodio neke letove prema Zadru

RyanAir odgodio neke letove prema Zadru

Najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik irski RyanAir početkom tjedna izvijestio je medije o smanjenju letova za Italiju za 25 posto. Ta se odluka kompanije odnosi na razdoblje od 17. ožujka do 8. travnja, a razlog je koronavirus.
Iako se u priopćenju nigdje ne spominje Hrvatska, na internetskim stranicama avioprijevoznika nije moguće rezervirati letove za Zadar od kraja ovoga mjeseca do početka svibnja. Je li razlog otkazivanju letova za Zadar koronavirus ili nešto drugo, ne zna službeno ni direktor zadarske Zračne luke Josip Klišmanić.

- Nikakvih službenih informacija za sada nema. Kao što sam Vam i jučer rekao, za očekivati je nekakve posljedice zbog ovih događanja oko koronavirusa, no očekujemo da ćemo do ponedjeljka dobiti neke službene obavijesti vezano za situaciju, izjavio je Klišmanić.

S planiranih kraja ožujka na početak ili sredinu svibnja pomaknuti su letovi iz Londona, Dublina, Stockholma i Marseillea. To se da zaključiti usporedbom reda letenja zadarske zračne luke i službenih stranica Ryanaira. Iz drugih europskih odredišta zrakoplovi bi na Zemunik trebali slijetati prema ranije utvrđenom rasporedu.

Izvor:hrt.hr

na vrh članka