Ponedjeljak, 11 Studeni 2019

PR Days Mostariensis

U povodu četvrte međunarodne znanstveno-stručne konferencije „PR Days Mostariensis 2019.“ održana je konferencija za medije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Organizacijski odbor predstavio je program konferencije i predavače, stručnjake i praktičare odnosa s javnošću. Na konferenciji su sudjelovali: prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Nino Ćorić, predsjednik Organizacijskog odbora i doc. dr. Davorka Topić Stipić, član Organizacijskog odbora. 

Više...

Na području Hercegovine povećan broj migranata za 100%

Na području u nadležnosti Policijske uprave Trebinje za 100 posto je povećan broj ilegalnih migranata, ali policija kontinuirano provodi aktivnosti na zaštiti građana i njihove imovine, kao i na dokumentiranju ljudi koji se bave krijumčarenjem migranata, izjavio je danas načelnik Uprave Siniša Laketa.

Više...

Sve žene u HNŽ-u u dobi od 45 do 69 godine bit će pozvane na mamografski pregled

Nakon što je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Domu zdravlja Konjic završen pilot program ranog otkrivanja raka dojke o čemu je, na zadnjoj sjednici, Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi informiralo i Vladu HNŽ,  potpisani su ugovori o sudjelovanju u provedbi programa i s ostalim zdravstvenim ustanovama koje su izrazile spremnost za sudjelovanjem.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed