Petak, 20 Studeni 2020

Amazon odgodio Black Friday u Francuskoj

Internetski maloprodajni div Amazon popustio je pritisku francuske vlade i odgodio veliku prodaju s popustima na "crni petak" u Francuskoj, pridruživši se lokalnim trgovcima čije je poslovanje ograničeno protupandemijskim mjerama.

Više...

Studenti volonteri traže kontakte

Osim na trijažama i u pozivnom centru Ministarstva zdravstva, studenti viših godina Medicinskog fakulteta u Zagrebu od jučer volontiraju i prateći kontakte zaraženih u Školi narodnog zdravlja "Dr. Andrija Štampar".

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Optužnica protiv tri osobe zbog prometa veće količine kokaina

Podignuta je optužnica protiv tri osobe zbog prometa veće količine kokaina. Optuženi se terete da su djelujući kao organizirana skupina, u više navrata pustili u promet više od 500 grama opojne droge kokain, čija vrijednost na ilegalnom narko-tržištu dostiže više od 50.000 KM, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Više...

Oduzeta razna tehnička roba i cigarete

Ovlašteni službenici Uprave za neizravno oporezivanje na graničnom prijelazu Rača pronašli su a zatim i oduzeli veću količinu skrivene i neprijavljene razne tehničke robe, dok su na području općina Šekovići, Ugljevik i Lukavac spriječili krijumčarenje duhanskih proizvoda.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed